30.3.2014

Kevät!

Sitä ei oikein huomannutkaan kun noita myynti-ilmoituksia tuonne Facebookiin päivitti, että nämä bblogipäivitykset unohtuivat täysin. Hommaa ei toki ole auttanut kaikenlainen kiire ja myllerrys jota tässä taloudessa on tapahtunut. Kevät on vaikuttanut meidän asunnossa täysillä ja Main, Elphin ja Toorin kanssa ollaan käyty jo ulkoilemassakin. Mai on palautunut synnytyksestään hyvin ja ulkoilulla on saatu sen pientä kankeutta hyvin pois. Myös Marsha on palautunut aika hyvin, vaikka on laihtunut ja nyt hieman ekstraruokinnalla (tässä parin viikon sisällä tosin päässyt jo lähelle normaalipainoaan). Toorilla todettiin hengitystieinfektio ja sitä lääkittiin antibiooteilla, joilla meidän helpotukseksi oireet ovat kadonneet kokonaan. Josko nyt nämä kaikki sairastumiset olisivat taas meidän osalta hetkeksi pulkassa...

Poikaset ovat täyttäneet 7 viikkoa ja lähtevät ensi viikolla uusiin koteihin - tämä koskien kaikkia muita paitsi Nattaa, joka jää meille, sekä sen siskoa Yumea, jonka myymistä olemme viivyttänet. Yume on poikueen muihin poikasiin nähden hyvin pienikokoinen ja pelkäämme pahinta. Neitiä on nyt ekstraruokittu ja sen painokäyrää on seurattu tarkemmin, mutta vaikka suunta on koko ajan parempaan päin, se on silti painossaan muita n. 2 viikkoa jäljessä. Siksi päätimme jäädyttää hetkeksi sen myynnin ja odotamme ainakin viikolle 12 miten sen kunto kääntyy. Pidetään neidille peukkuja, sillä kaikesta huolimatta se on yksi energisimmistä, reippaimmista ja sosiaalisimmista poikasista mitä meillä on ollut. Ruokahalukin on normaali, eikä fyysisiä vikoja tunnu olevan, joten nyt vain seurailemme tilannetta.

Ilmoittauduimme myös kisoihin, Lohjan Pääsiäispupupäiville 19.4. Kaikki hauska on kuitenkin minulta kielletty, koska en töiden vuoksi itse pääse paikalle, mutta tuo avopuoliskoni lähtee sinne poikien (Toori, Elphin ja Natta) kanssa. Natta osallistuu ensimmäiseen PET-luokkaansa baby uroksena ja Toori ensimmäiseen A-luokkaansa ulkomuodossa, saa nähdä mitä tuomarit tykkäävät. Elphin menee Pet-luokkaan pitämään yllä tavallista suoriutumistasoaan.

Kaunista kevättä kaikille!

Genki ni Natta

Kaze no Yooni

Sora ni Hikaru

Uminari

Yume no Hanashi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti