7.3.2014

Marsha tekee pesää

Tänään meillä oli käymässä paljon vieraita, pääasiassa kuitenkin ystäviä katsomassa lapsukaisia, mutta myös Kaeden uudet ihmiset kävivät noutamassa neidon omiin hoiviinsa. Lisäksi Marsha pieni, jonka suhteen olin jo melkein valmis heittämään kiven kaivoon, alkoi tänään rakentamaan pesää vihdoin ja viimein. Ehdimme tosissaan jo pohtia että mahtaako neiti tehdä sellaista ollenkaan pyöristymisestään huolimatta, mutta hyvin kävi!

Kaede on tosissaan asuskellut nyt useamman kuukauden vanhempieni luona Vantaalla, mutta nyt olimme vihdoin löytäneet Kaedelle perheen, jonne se sijoitettiin loppuelämäkseen. Emme halunneet luopua neidin omistuksesta kun täyttä selvyyttä ei vieläkään ole mikä neitiä vaivaa. Todennäköisin vaihtoehto on nyt synnynnäinen epömuodostuma, mutta meidän onneksemme vika tuntuu haittaavan Kaedea päivä päivältä vähemmän ja pelottavat rohina-äänetkin ovat hälvenneet pois melkein täysin. Olemme niin onnellisia, että tämä uusi koti löytyi. Meillä kävi todellinen tuuri, sillä Kaeden uudet ihmiset ovat kerrassaan ihania ja herttaisia pupuihmisiä ja tiedämme neidin saavan rakastavaa hoitoa siellä elämänsä loppuun saakka.

Uusia koteja on myös luvassa Pellan lapsukaisille, joista nut Uminarin lisäksi myös Hikaru on löytänyt itselleen varaajan. Toiseen kertaan voin sanoa meillä olleen aivan käsittämätön tuuri, sillä niin hyviä koteja on nyt lapsosille tarjolla, ettei paremmasta väliä. Tässä vielä muutama kuva lapsosten temmellyksestä tänään vieraiden joukossa:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti