20.8.2013

Palojoki 18.8.2013

Sunnuntai suhahti menemään Palojoen Suomen Estekanien pet-näyttelyssä ja estekisoissa. Mukana oli silloin vain Elphin ja Mai, joista luonnollisesti tasen vain Elphin oli pet-luokassa. Aamun valkeni aika viileänä ja sääkartat näyttivät pilvistä, joten hölmöyksissämme jätimme kylmäkiekot kotiin. Viileää ja hieman sadettakin kyllä riitti, aina sinne puolillepäivin saakka, mutta sen jälkeen hiostava lämpöaalto iski sinnekin. Onneksi jänekset oli mahdollista pitää varjossa ja kaikki meni loppujen lopuksi iha hyvin.

Mai ja Elphin olivat molemmat sekä helpossa suorassa, että mutkassa. Maille mutkasta metsästettiin viimeistä klassauspistettä ja sieltähän se tuli! Tosin erityisesti Maille meinasi käydä liian raskaaksi kahden luokan samaan aikaan hyppääminen, sillä suurempia taukoja hyppyvuorojen väleihin ei ehtinyt tulla. Elphin parka kävi siinä kaikessa myllytyksessä vielä pöydälläkin, mutta sitä vasten jätimme Elphinin mutkan toisen kierroksen hyppäämättä. Otus kun on tunneetu Angry Bunny tyylistään, joten säästimme loppujen lopuksi vain esteiden korjaajien hermoja. Main väsymys konkretisoitui mutkan ensimmäisellä kierroksella ja meinasimme ensin heittää vesilintua klassaushaaveillamme. Otus väsyi niin pahasti kuudennen esteen jälkeen, että keskeytin luokan. Toiselle kierrokselle saimme kuitenkin onneksi levänneen ja virkistyneen kanin. Ynnäättynä siis Mai hyppäsi sekä suoran, että mutkan yhdellä virheellä, Elphinin virheitä ei jaksettu laskea. ^^

Pet-luokasta Elphin sai 90,5 pistettä, josta taasen verotti pääasiassa otuksen pitkä karva, joka ei tosiaan palaudu. Itse olen aina hieman pohtinut mikä järki siinä on, että pirkäkarvaiselta otetaan palautumattomuudesta pisteitä, kun tyvi palautuu kuitenkin ja karva on muuten kiiltävä ja hyväkuntoinen. Mutta onneksi nämä Petit ovat meille lähinnä sellaista sivuajanvietettä ^^. Tässä vielä muutama kuva uusien tuttavuuksiemme kuvaamana.




Kuvista kiitos Minna Pilssarille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti