20.8.2013

Marsha!

Ja sattuma toi meille Marshan... Eilen meille muutti kaikessa tässä hulivilinässä myös uusi perheenjäsen, tosin poiketen kaikista muista, Marsha on meillä vain sijoituksessa. Hottentotin Marshmallow, eli tutummin Marsha on isabella kääpiöluppanaaras, jolla on aivan mahtava kroppa ja muikea luonne. Neitikaisen pompuissa riittää myös korkeutta, eli kenties tästä jäniksestä tulee sitten uusi esteluppa.

Värinä isabella (AA bb CC dd gg) on minusta todella kaunis, mutta emme ole aiemmin harkinneet sitä omiemme joukkoon, sillä olemme halunneet pitäytyä nyt kahdessa värissä (+ musta jolta ei tässä kombossa voida välttyä). Hetki genetiikkaa selattuamme huomasimme kuitenkin mielenkiintoisen faktan, sillä sekä sinisellä, että isabellalla on D lokuksessa pienet kirjaimet, joten toisin sanoen kun Marshan astuttaa Elphinillä, me saamme kaikesta huolimatta sinisen poikueen. 

No, eihän se sellaisenaan kelkkaa olisi keikuttanut, mutta julma fakta on, että siniseksi jalostusnaaraksi tarkoitetulla Mii-chanilla on nyt ollut vatsa mystisesti ja pahasti sekaisin ja olemme tulleet siihen tulokseen, ettemme todennäköisesti halua käyttää sitä jalostukseen. Mutta Mii-chanista lisää toiseen kertaan, tässä kuvia uudesta neidistä.





3 kommenttia:

  1. Meillä on syntynyt 2 viikkoa sitten poikue yhdistelmästä isabella x sininen. Poikasia on 3, niistä 2 on isabelloja ja 1 sininen. Mutta suvuthan tuohon varmaan vaikuttaa aika paljon, meillä ei oo nuitten suvuista tietoa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sehän vaikuttaa mikäli sininen kantaa pientä b:tä, jonka jälkeen on mahdollista syntyä isabellaa. Tiedostetaan että meilläkin saattaa siirtyä Elphinin sivusta neljännestä sukupolvesta resessiivinen b. Oikeastaan ei haittaisi yhtään vaikka tulisikin ^^

      Poista