5.2.2014

Runeberg-poikue

Tänään, 5.2, aamuyöstä syntyi meille neljä, mahdollisesti jopa viisi pientä kääpiöluppalasta yhdistelmästä Pella-Toori. Pelluska on hoitanut esikoispoikuettaan hyvin, tosin meille nähistään senkin edestä. Pikaisella vilkaisulla värit näyttivät pääasiassa mustaa, mutta toivotaan vielä että jokunen ruskeaki sieltä olisi tulossa :) Postailen tänne kuvia poikasten kasvamisesta.

Lisää rakkautta on luvassa ensi viikon alussa kun saatetaan yhteen Marsha ja Elphin, sekä jo tämän viikon sunnuntaina Mai ja hänen herransa Huittisissa. Mai jännittää eniten, sillä neidillä alkaa vähitellen lähestyö tuo 1,5 vuotta plokkarissa, emmekä halua kokeilla enää onneamme uudelleen tuon rajapyykin lähestyessä, mikäli tämä kerta ei nyt onnistu. Siis hirmuisesti peukkuja pitäkää meille, että saataisiin jättilapsiakin maailmaan! Elphinin ja Marshan yhdistelmä on myös kovin odotettu, sillä sininen on meille se toinen lempiväri ja myös ulkonäköpaineta on tälle poikueelle luvassa todella nättien vanhempien vuoksi. Saa nähdä mitä käy.

Tänä viikonloppuna on kuitenkin vielä luvassa sekä Maille, että Marshalle vielä viimeiset näyttelyt. Toivomme saavamme molemmille A-pisteet ennen astutusta, saa nähdä onnistuuko, sillä Main kanssa aina ja ikuisesti huolettaa paino, jonka seuraamiseen meillä ei ole vaakaa, sekä Marshan kanssa neidin pieni koko. Mukaan lähtee myös Toorushka, jolle tavoitellaan myös A-pisteitä, sekä Elphin joka osallistuu kuitenkin vain Pet-luokkaan pisteiden jo löytyessä. Myös Marsha ja Toori osallistuvat pettiin.

Hyvää Runebergin päivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti