20.2.2014

Muksut 2 viikkoa

Pellan ja Toorin lapsukaiset täyttivät tänään kaksi viikkoa. Kehitys on ollut reipasta. 1,5 viikon ikäisinä alkoi osalla olla jo silmät auki ja sunnuntaina tehtiin jo retkiä ulos pesästä. Tänään koko viiden lapsosen posse oli päättänyt jäädä mieluummin jo lekottelemaan pesän ulkopuolelle ja saimme vihdoin siivottua häkin puhtaaksi. Samaan aikaan kun toinen meistä siivoili, toinen punnitsi naperot ja napsi poikuekuvan.

Poikasia odotellaan vieläkin myös Mailta ja Marshalta ja odotellaan vielä kolmisen viikkoa, jos tarkkoja ollaan ^^. Noh, molemmat ovat alkaneet toteuttaa kaivuriminäänsä huolella ja nyt jännitetäänkin onko valeraskaus iskenyt, tuleeko pesä jo ensi viikolla vai vasta kun laskettu lähestyy... Pitäkäähän meille peukkuja.

Ja poikasista, sekä nykyisistä murusista, että syntymättömistä on tullut jo kyselyä, mutta haluaisin nyt leikkiä oikeaa ilonpilaajaa ja kirjoitan tännekin, että emme varaa poikasia joiden sukupuolia emme tiedä ja tiedon jälkeen varausmaksua vastaan. Vastaamme kyllä mielellämme kaikkiin kyselyihin ja mikäli kiinnostus koskee syntyviä poikueita, niin meille voi ilmoittautua jonon jatkoksi, että laitetaan sitten kuulumisia jos poikue syntyy ja miten kasvaa. :)

Tässä kuvia nuppusista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti