10.2.2014

Pornaisten näyttely

Viikonloppu kului vauhdikkaissa merkeissä. Launatain vietimme Pornaisissa SKY:n näyttelyssä, jossa mukana oli Mai, Marsha ja Elphin. Mai ja Marsha osallistuivat ulkomuotoluokkaan ja jännitimme molempien pisteitä, vaikka Marshan osasimme jo ennustaa saavan nollat unityynynsä vuoksi ja niinhän siinä sitten kävi. Neiti sai muilta osin kuitenkin hyvät pisteet, siitä olemme todella iloisia ja pet-luokassa Marsha sai 93,5 pistettä, sekä viiden pisteen KuMan.

Mai sen sijaan teki iloisen yllätyksen tai painoi reilusti yli 6 kilon tavoiterajan ja sai näin ollen myös pisteet. Neiti reksiteröitiin pistein 93, mutta tiedossa on, että tuomarista riippuen siinäkin olisi kyllä kohotusvaraa. Kuitenkin halusimme laittaa neitosen rekisteriin heti, sillä astutimme Main nyt samana viikonloppuna hienolla mustalla Saksanjättiherralla ja halusimme toisen vanhemmista olevan rekisterissä. Yllätys yllätys Mai oli myös ainoana rotunsa edustajana rotunsa paras.

Elphin sai Pet-luokasta 92 pistettä odotetusti alkavalla karvanvaihdollaan. Viikonlopulla laitettiin yhteen myös Elphin ja Marsha ja nyt odotetaan sitten tästäkin yhdistelmästä lapsosia. Elphinille on luvassa tulevalla viikolla myös toinen morsian, kun herra lähtee päivälainaan Porvooseen siniselle neitokaiselle, joka samaisesta Pornaisten näyttelystä sai pisteet 93,5.

Pellan poikaset ovat jatkaneet omassa pesärauhassa kasvamistaan ja syön kaikki sanani niiden määrästä, koska kun tarkstin pikaisesti lapsosten voinnin perjantaina, huomasin että pesässä on myös ainakin yksi viitta, jota en ennen ollut huomannut, eli voi olla että lapsia on myös enemmän kuin viisi. Nähtäväksi jää kuinka monta kun lapset ovat vanhempia!

Kaunista helmikuuta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti