24.12.2012

Personal 4

Pikkuinen (tai oikeastaan kääpiölupaksi aika suuri) Elfi/Eevi eli kokonimeltään Honey Bunny's Elphin, on nyt asunut meilläreilu viikkon ja kotiutunut hyvin. Jänes on viettänyt enimmikseen aikaa keittiössä, jossa se on seurannut meidän puuhia tietokoneella daitailusta kuusen pystyttämiseen. Otus on muuten todella suloinen ja seurallinen, mutta syliin nostaminen on tälle vielä hieman kammoke, rimpuilu tahtoo oleman meillä vielä pieni ongelma. Paremmaksi sekin kuitenkin joka päiväisellä harjottelulla on mennyt, mutta nyt joulun Elfi saa olla ainakin aika rauhassa :) Kuviakin ollaan vähän heikosti saatu otettua vieläkeskeneräisen kodin vuoksi, sillä valo ei tunnu riittävän tumman kanin kuvaamiseen :P
Onnistuimme myös ilmoittamaan itsenne Lohjan kääpiökaninäyttelyyn, saa nähdä millaiset pisteet Elfi sieltä saa. Harkitsemme yhä pojan kastrointia, mutta eirnäisistä suunnista on ilmaistu kiinnostusta käyttää urosta jalostuksessa, joten emme toistaiseksi ole varanneet aikaa, vaan voi olla että kastrointi siirtyy joko aikaan jolloin tämän otuksen tyttökaverin pitäisi ensi keväänä saapua, taikka jää pois kokonaan.
Hoitokanikin ehti meillä pyörähtää menneellä viikolla, kääpiöluppauros Iivari nimittäin. Pojat asuivat eri huoneissa ja tuskin olivat toisistaan tätä aikana edes kunnolla taitoisia, mutta hetkellisesti oli ihana saada taloon useampikin korvallinen :)

Hyvää joulua kaikille!

Meidän jouluvalot :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti