3.6.2014

Sadepäiviä

Eipä ole hetkeen tullut taas näpyteltyä vaikkea kaikenlaista on sattunut. Tällä hetkellä omien pupsujen lisäksi meillä asustavat hoidossa tämän kevään kasvatti Uminari "Rambo", sekä poikueen emä Pella. Molempien perheet ovat pidemmillä lomilla ja saimme nämä takaisin ilahduttamaan meitä. Natta on kasvanut ihan hirmuisesti, eikä onneksi osoita murrosiän piirteitä ainakaan agressiivisesti. Elphin on ollut isälainassa Hottentotin kanilassa ja nekin poikaset ovat ehtineet jo kasvaa kuukauden vanhoiksi. Poikasten saralla hieman huonompaa tuuria on Mai, jolle ei ole yrityksistä huolimatta onnistuttu löytämään uutta sopivaa urosta. Olemme vähitellen alkaneet heittämään pyyhettä kehään, mutta pientä toivoa yritetään vielä pitää yllä, sillä joka viikko saan vähintään yhden sähköpostin, jossa kysellään saksanjättilapsia, vaikkei mitään lupausta poikueesta ole.

Toorin olemme nyt päättäneet kastroida ja toimenpide toteutetaan tässä kuussa. Herralla on nämä keväät ja muut kanit alkaneet käyttää päätä niin ylikierroksilla, että uskomme sen olevan paras vaihtoehto loppujen lopuksi kaikkien kannalta. Samalla yritämme aloittaa hoitopaikkojen etsinnän omille murusillemme, sillä saimme mahdollisuuden josta emme voi kieltäytyä: lähdemme Japaniin 9 kuukaudeksi ensi vuonna opiskelemaan kieltä. Sille ajalle siis tavitsisimme hoitavat, huolehtivat ja näitä mussukoita arvostavat kodit. Mai on ehdottomasti ainakin toistaiseksi suurin huolenaiheemme, koska neiti tarvitsee paljon tilaa, paljon hellittelyä ja osaavaa käsittelyä kokonsa vuoksi.

Sadepäivien jatkuessa olemme onneksi päässeet juoksemaan talomme ulkokäytävällä, toivottavasti aurinko tulee taas pian esiin!

Elphin, Natta ja Toori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti