25.6.2013

Piharemontti ja Ossi

Tässä viikon sisällä on saatu käyttää luovuutta kun piharemontti pisti meidän ulkoilutilan viikoksi pakettiin. Onneksi talossa on ulkokäytävät joilla mahtuu myös spurttailemaan mukavasti naapureiden iloksi. Meillä on kyllä käynyt todella hyvä tuuri mitä naapureihin tulee, on oltu oikein ymmärtäväisiä jänisten satunnaisten mekasteluiden suhteen, vaikka tässä tönössä on onneksi myös todella hyvä äänieristys. Pihalla ulkoillessa on tullut solmittua tuttavuussuhteita eniten tässä talossa ja puput ovat lasten suosikkeja.

Tällä hetkellä meillä majailee myös yksi ylimääräinen, kääpiöluppa Ossi, jonka perhe nauttii lomastaan Pariisissa. Otus on osoittautunut oikein seuralliseksi ja majailee meillä tämän viikon keittiössä. Ei hetkeen ole ollut tälläistä jänistä, joka näin aktiivisesti koko ajan seuraa mitä me tässä puuhataan. Ossin lisäksi tulee hoitoon torstaina myös sijoituskodissa asuva oma luppalapsemme Pella, jonka perhe on myös viikon poissa, että hetken aikaa täällä on taas talo täynnä pitkäkorvia!

Askolan näyttely lähestyy. Emme oikeastaan ole hirveästi nyt PET-näyttelyitä kiertäneet, meillä kun tämä tiimi on tällä hetkellä aika ryhtipupuilla kirjottu ja vaikka ovat kyllä ihan kiltisti koko porukka niin ei ihan sitä pet-kanin letkeyttä näistä samalla tavalla löydy. Noh, päätettiin kuitenkin ilmoittautua Askolaan lähinnä omaksi iloksi. Sinne lähtee mukaan Elvin, Mii-chan ja Taika. Maita ei edes harkita pettiin, sillä neidolla ei hermo kanna niin kauas, mutta huhutaan, että esteitä olisi tiedossa samana päivänä lähistöllä, eli kenties Mai lähtee kuitenkin mukaan hyppimään.

Sateiset terveiset!

1 kommentti: